στα Πεύκα

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 2012 με το πρώτο κατάστημά μας στα Πεύκα, στην οδό 9ηΚωνσταντινουπόλεως 43 και το 2016 επέκτεινε τη δραστηριότητά της ανοίγοντας δεύτερο κατάστημα στη Θέρμη, στην οδό Καραολή & Δημητρίου 8 .

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας και με την καθημερινή προσπάθεια όλων των εργαζομένων και των συνεργατών μας, φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε χαμηλές τιμές και μεγάλες προσφορές προς όφελος των πελατών μας.

Σας προσφέρουμε καθημερινά τα πιο φρέσκα λαχανικά και φρούτα, επιλέγοντας, ανάλογα με την εποχή, τις καλύτερες ποικιλίες, από τους κορυφαίους έλληνες παραγωγούς.

Ο πάγκος κοπής μας διαθέτει τα ποιοτικότερα αλλαντικά και τυροκομικά από καταξιωμένες μονάδες παραγωγής της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στα ψυγεία μας θα βρείτε μια εκπληκτική ποικιλία προϊόντων ντελικατέσεν, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς προϊόντα οικοτεχνίας απ΄ όλη την Ελλάδα, ώστε να έχετε πρόσβαση σε τρόφιμα εξαιρετικής ποιότητας, απαλλαγμένα από συντηρητικά και πρόσθετα.

Στην κάβα μας, που ανανεώνεται συνεχώς, θα βρείτε τα πιο σπάνια ποτά και κρασιά σε ασυναγώνιστες τιμές.

Back to Top